Letting love find you

Husvisning idag i Haninge! Skulle ha gått på 2 visningar men den ena flyttades till nästan söndag, tittade på bilder när vi kom hem på det huset och jag är KÄR! Det huset är helt underbart, samt ett annat vi ska titta på också.
Samtidigt är jag lite kluven när det gäller flytten, kommer sakna alla mina lata men ack så underbara kompisar. Jag kommer flytta med iallafall. Sen får vi se hur det går.
Annars är väl läget lugnt tror jag.. Har mått väldigt dåligt idag. Återigen känns det som att Victor & jag gjorde slut igår och allt är åt hevete. Har lust att gå och dränka mig i en sjö. Fattar inte vad problemet är, lixom, jag hjälpte honom så fruktansvärt mycket och han hjälpte mig ännu mer. Betyder det ingenting längre?! Har jag gått upp i rök? Betyder jag någonting?
Det känns verkligen inte om det iallafall. Helvete. Det är ju det enda jag vill.

Vi besökte IKEA-utställningen på Liljevalchs idag också! Den var helt underbar, bilder kommer sen.

My weakness is none of your business

Gjorde slut med Jonathan igår.
Nu är jag en jävla fitta och idiot som ska dra åt helvete. Men jag förstår varför. Orkar inte förklara.
Sitter & väntar mig ett sms på 400 sidor om hur dum jag är.
Hitta på något? Någon? Nej, tänkte väl.

Remember!

Jag kan väl säga att jag mår lite bättre. Det börjar gå uppåt igen, tror jag. Frustrationen är kvar, men jag vet varför så det är inget att fundera över egentligen. Ska kanske på IKEA-utställningen på Liljevalchs i helgen, ska bli jätteroligt (hoppas jag).
Annars har min dag varit hyfsad. Skoldagen var inte så seg som jag hade väntat mig, förutom teknikutveckling och företagande då vi höll på med ritteknik. Som jag redan kan. Blev sjukt irriterad på läraren för att när jag behövde hjälp, stannade hon vid varenda människa påvägen till mig och frågade tusentals frågor.
Historialektionen var dock lika rolig som alltid, Staffan = k00l.
Efter skolan åkte jag & pappa och hämtade Evas barn i skolan/på dagis och åkte sedan och handlade. Dom är 4 och 6 år gamla, vilket därför gör det ganska frustrerande att handla med dom på Ica Maxi där det känns som att hela svenska befolkningen befinner sig.
Båda barnen var sjuka och nu har jag självklart ont i halsen. Jävlapissskithelvete, svininfluensan here I come!

Ska kanske flytta till Haninge. Förvirrad.


J'en ai marre!

Hej, typ. Har haft veckans nästan tråkigaste dag. Efter lunch hade jag CAD-teknik och konstruktion med en väldigt tråkig lärare. Det enda vi gjorde på konstruktionen, som dessutom var 2,5 timmar lång, var att svara på frågor. Ur ett häfte. På typ 700000 sidor. Visst, det är väl lite intressant med det blir så fruktansvärt tråkigt i längden.

Sen blev dagen roligare! Skulle till fältöversten och fixa lite grejer, Sofia var snäll och gjorde mig sällskap och vi hade jätteroligt. Inne på McDonalds stötte vi på den skönaste gubben ever. Jag skrattade så jag nästan grät. True story everybody!
Spenderade 265 kronor på en täckstiftgrej från makeup store. Helvete. Resterande av mina 300 kronor (d.v.s. 35 kronor) spenderade jag på McDonalds. Tjockis!

Har precis gjort engelska-läxan tills imorrn. Redovisning. Roligt. Få hoppas på att jag är på bra humör under den, annars kommer det nog inte gå så bra. Hahaha.
Är fortfarande ganska ångestfylld, och frustrerad. Du gör det bara svårare och svårare för mig.



I wanna be normal, I wanna feel safe
Waking up screaming, it's always the same
I don't wanna turn out the light
Hope someone heares me tonight

Hold me
Tell me everything's okey
Show me there's a way to beat the monster
Tame me, make it go away

Hold me
Tell me everything's okey
Show me there's a way to beat the monster
Tame me, make it go away

Snuff

"Vi måste fortsätta hålla kontakten och vara vänner" JOVISST! MY ASS! Enda gångerna du pratar med mig är när du behöver. Jag är så förbannad, sen blir jag ledsen för att jag ens bryr mig. För det gör jag. Du betyder/betydde mycket för mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska känna nu, om jag ens ska se dig som min vän längre. Du verkar skit i vilket. Tack. Jag älskar dig med.

Jag orkar inte för två längre heller. Jag håller på att gå isär.

Ännu en helvetesdag som ni kanske märker. Yey. Roligt. Fuck off.

So if you love me, let me go. And run away before I know.
My heart is just too dark to care. I can't destroy what isn't there.
Deliver me into my Fate - If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you
My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know

So break yourself against my stones
And spit your pity in my soul
You never needed any help
You sold me out to save yourself
And I won't listen to your shame
You ran away - You're all the same

Angels lie to keep control
My love was punished long ago
If you still care, don't ever let me know
If you still care, don't ever let me know


Used

Ännu en dag då jag känner att jag inte orkar ett jävla skit längre. Alla är så fruktansvärt förutsägbara och.. klängiga. Eller jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Allting går så extremt fort, måste be alla sakta ner. Helvete. Jag hänger inte med längre.
Första riktiga skoldagen imorrn. Jävla skit. Prestationsångest så det bara skriker om det. Nu är det dags igen. Stress, press you name it.
Ska ner till pappa nu och umgås med Eva & barnen, försöka vara lite rolig och glad.
Annars känner jag mig konstig. Fruktansvärt konstig. Och utnyttjad.

Attans Bananer

Skolstart idag, yey! Så sjukt kul med nya ettor och jag var på riktigt bra humör på morgonen. Som vanligt får jag betala ett högt pris för det och mår ganska/väldigt dåligt just nu. Jag hatar att allt går upp och ner hela tiden och jag kan inte skilja på känslor och känslor. Om någon nu förstår vad jag menar. Försöker hålla skenet uppe, men skenet bedrar! Haha, vilken klyscha.

Det går bra med Jonathan, har varit tillsammans i ca en vecka men det är väl lite jobbigt för honom att jag inte kommit över Victor helt än. Vad ska jag göra åt saken? Fanns det ett piller mot det så skulle jag inte tveka en sekund på att ta det. Jag vill inte känna såhär. Jag är fast mellan två.. poler? Känner mig lite schizofren. Mamma ska ringa doktorn på fredag så att jag kan kolla njuren samt snacka om vuxenpsyk, vill verkligen få bort alla dessa känslor.

Efter skolan idag drog jag in till stan en snabbis med Rinny, Alexandra, Malin och Sara. Kollade på skor och så, som vanligt var det galet jobbigt att inte ha pengar. Mina pengar ska räcka till annat och pappa kommer inte hem förrän på lördag/söndag.

Jag och Per hade en vild diskussion om huruvida det heter "attans bananer" eller "attans rabarber". Jag håller på "attans bananer". Vad tycker du?



Lamore Giungera

Kärleken skall komma.

Apropå sånt får jag besök på den snobbiga lilla ön idag, Jonathan kommer ut hit! Wuhu. Hoppas att pappa inte kommer hem på ett tag..
Annars är det väl honom jag har träffat på senaste tiden. Mysigt! Vet att man inte ska träffa killar från nätet men vad ska jag göra åt saken nu?
I övrigt så ska jag vara hundvakt nu i en vecka när Tiina drar till Sunny Beach! Sen på fredag åker pappa & hans brud till Spanien, och då får jag ta hennes hamstrar. Kan det bli bättre? Djur överallt! Snart ska jag vandra upp till Tiina och hämta massa grejer.

Mitt humör har väl varit hyfsat bra. Inte alltför mycket upp och ner. Däremot mår jag illa väldigt mycket, kan knappt äta. Vad är fel?


Söt-Milla :D<3

Kärlekens Historia

Det vackraste jag någonsin har läst, ur Kärlekens Historia av Nicole Krauss:

"Och trots att du då var en vuxen man, kände du dig som ett övergivet barn. Och fastän din stolthet var sårad, kände du dig lika stor som din kärlek till henne. Hon var borta och allt som fanns kvar var det tomrum där du hade formats efter henne, så som ett träd formar sig efter ett staket.
Under lång tid förblev det tomt. Kanske under många år. Och när det till slut hade fyllts igen förstod du att den nya kärlek du kände för en kvinna skulle ha varit omöjlig utan Alma.Om det inte hade varit för henne skulle det aldrig ha funnits något tomrum eller ett behov av att fylla det.
Naturligtvis händer det ibland att pojken det handlar om vägrar att sluta skrika så mycket han orkar efter Alma. Han börjar hungerstrejka. Bönfaller. Fyller en bok med sin kärlek. Fortsätter ända tills hon inte har något annat val än att komma tillbaka. Varje gång hon försöker ge sig av eftersom hon vet att det är vad hon måste göra, hejdar pojken henne, bönar och ber som en idiot. Och hon återvänder alltid, hur ofta hon än ger sig av eller hur långt bort hon än åker. Hon dyker ljudlöst upp bakom honom och lägger händerna på hans ögon och förstör chanserna för alla som skulle kunna komma efter henne."

Burning down the house!


Vaknade imorse och insåg till min fasa att det inte fanns någon frukost hemma. Jag visste förstås detta sedan innan, men när man står där framför kylskåpet, hungrig som en neger i Kenya känns allt mycket värre. Jag höll på att börja gråta. När jag satte mig vid msn senare fick jag syn på Sandra som räddade mitt liv! Jag fick komma hem till henne & äta frukost! POWER TO SANDRA! Älskar dig :D

Efter att ha hängt där med henne och hennes mormor kommer Sofia upp och vi drar till fågelöudde, där jag inte har varit på sjukt länge. GALET. Sedan kom en viss John och en viss Jonas och förstörde glädjen.

Humör update: Har mått bra hela dagen förutom imorse vid kylskåpet ofc. Ganska hyper.

Jag är kärleken



Helt underbar låt!
För övrigt har jag lunchat med syster och hennes polare Earl idag! Så sjukt roligt, faktiskt. Fast dumt nog fick dom inte dricka öl bara för att jag var under 18. Väldigt osoft med tanke på att restaurangen hette SOFT.
Annars har jag hållt mig sysselsatt och hyfsat lycklig faktiskt. Var på H62 igår och kollade på när tappes band, Kill The Parish, spelade. Första gången jag såg dom faktiskt, och dom var väl inte alltför dåliga.

Hade det supermysigt med Per en dag också, vilket påminde mig om att skolan börjar snart... Helvete.. 
Dessutom bestämde jag att jag ska söka jobb på Urban outfitters, min absoluta favoritaffär genom tiderna! <3

Känslomässigt så har det varit en bergochdalbana. Är orolig för mormor bl.a.
Victor tänker jag knappt på längre. Tack densomnufinnsdäruppe. Men det är klart att man blir sentimental ibland.


Blev så nöjd med den här bilden så jag måste lägga upp den, hahaha.

RSS 2.0