Pic


Glazz


Äter jag just nu iallafall.

För övrigt hade jag nationella i engelska A idag, muntliga delen. Ganska nådigt, fick göra det två gånger eftersom en kille inte skulle behöva vara ensam. Jääättemysigt. Förövrigt har jag fyrtiotolv läxor (mest rester), alla otroligt nog i kurserna jag har min mentor i. Får läxor varenda lektion, bite me. Men hon gillar mig, så jag är nog på den säkra sidan till skillnad från vissa andra. Host..
Fick ett psykiskt sammanbrott igår. Men nu mår jag lite bättre. Vad är det för fel på mig?!
Kanske ska grabba tag i gitarren & lära mig något nytt till i sommar.
& bilen går bra?

Har varit fruktansvärt irriterad på vissa människor (som inte kan hålla käften) idag. En kille sitter och redovisar, medan du sitter & garvar så det ser ut som du ska skita på dig? Respekt på den. Hoppas du pissar på dig.

Visioner

Om att livet kommer att bli bättre. Om att allt kommer ordna sig. Om att jag kommer bli bra. Frisk?

Fasen vad trött jag är på allt. Jag behöver mer tid, någon som lyssnar. Jag vill uttrycka mig på något sätt men jag kommer inte på hur. Måla en tavla? Ja, säkert. Blir säkert bara skitfult jämfört med allt annat som man egentligen inte ska jämföra med överhuvudtaget. Men vad fan ska jag göra åt saken? Vem fan bryr sig. Det går ändå bara åt helvete om och om igen. Jag är så trött.


Blubb

Nästan allt är bra nu. Har varit hemma från skolan i en vecka, halsfluss. Wuhu! Sen fick jag antibiotika, iochmed den så har jag fått munsåret BERTA och vill inte gå till skolan. Kan låtsas att jag varit tuff och slagits med någon. Haha, inte.
Har bråkat lite för mycket med Victor, hoppas att vi kan ha världens myshelg i Västerås. Utan att jag blir sur. Hatar mig själv när jag blir sur över småsaker. Men det är jag.

Temperament.


Över Sundet

Vad fan är det med alla? Vad fan är det med DIG? Fattar du inette att jag inte har varit helt okej på sistone, eller tror du att det kommer gå över om du bara ignorerar det och försöker vara bättre än mig? Slå mig i allt. Gör det då. Jag orkar inte bry mig längre. Har jag någonsin orkat?
Så jävla många frågor. Nu ska jag dricka kaffe. Efter kaffet ska jag försöka må bra, har fått pissigt ont i halsen och vill typ.. ghewnahawehbmeaobmawobmweoöbwöab.
Jag vet faktiskt inte. Jag vet ingenting.
Jag orkar inte fixa allting, försöka fixa skolan och samtidigt försöka vara nöjd med mig själv för det tycks fan inte gå.
Nej.


FATTA



Säg att jag är ledsen, för alla fel som blev..

Desperado

Allt går lite för fort, jag hinner fan inte med. Alla svackor kommer liksom tätare och tätare och just nu känner jag mig så som jag inte ska. Därför orkar jag inte skriva, det är för, jag vet inte. Ansträngande? Förlåt för att jag inte har tid för någon. Förlåt för att jag inte orkar.

Little bit, in love with you

Sitter hos morsan, yeey. Varför är det alltid lättare att komma upp ur sängen här? Bra fråga.
Har en känsla av att datorn kommer stänga av sig snart, den gillar att jävlas. Precis vad mitt morgonhumör behöver. Men idag är jag inte så arg eller irriterad. Gick till superstore igår, mötte Mica & drog och simmade i tjugo minuter.
Den dåliga biten var att när jag simmar där helt fridfullt så ser jag att två tjejer från min förra skola simmar framför mig. Dom gick i min parallelklass och aa.. Dom kan dra åt helvete! Gahbajs.


DET ÄR FREDAG!! WUHU!!!

Impulsivt

-När en djup skada har drabbat oss, återhämtar vi oss aldrig förrän vi förlåter.

Alan Paton (1903-1988)

Något att tänka över, bara sådär.


I'm good I'm gone


I'm breaking my back, but it's all good



Så sjukt bra låt!
Förövrigt är jag förbannad på allt. Vet inte var jag har nån, inklusive mig själv. Hade typ glömte bort alla fyrtioelva läxor som jag hade till den här veckan. YEEY!
Imorse kände jag verkligen inte för att sitta & svettas med alla lidingöban-åkare, äckliga människor överallt som trängs och blir så sjukt sura så fort man rör dom. Dessutom har hälften av dom badat i parfym. Den dagen dom slutar med det, ska jag sänka min jävla musik.

RSS 2.0