Om du bara låter allting va

Tänker fortfarande använda den här bloggen till gnäll. Woho. Bra att ha.. 

Hursomhelst. Jag har nu försovit mig. Jag har prov i termofysik idag, kemiprov på torsdag, labrapport plus två inlämningar till den här veckan PLUS att jag har hamnat i den största svackan på.. X antal år. Ska till doktorn på onsdag och berätta om mina bröstsmärtor. Förutom nu i helgen när Johan har varit här har jag haft en oroskänsla i magen konstant med diverse bröstsmärtor som kommer när jag mår som sämst typ. Jätteskönt.
Alla lärare (förutom Staffan) verkar vara emot mig och inte riktigt förstå. Speciellt inte mina lärare i fysik och kemi. Dom skiter fullständigt i att jag inte har Word på min dator hemma (vilket dom också anser är en förutsättning för att kunna klara saker) , det är ju inte deras problem. Sen blir jag dumförklarad av min fysiklärare titt som tätt för att jag ställer FRÅGOR. "Nejmen det är ju jättelogiskt" "Inte för mig" "Ööh.. Aha. Hehe.". Skitkul.

Jag vill ha lov. Men efter lovet börjar vår praktik. Tre dagar i veckan.

Jag börjar jobba imorgon på mitt nya jobb. 4 timmarspass. 2-3 dagar i veckan. Aja... Det är pengar. Välbehövda pengar.

Jag mår så jävla dåligt. Men ingen ser. Jag känner mig bortglömd nere på havsbotten. Speciellt av mina gamla vänner.. Är det mitt fel att vi aldrig ses? Har jag gjort något fel? Är det bara jag som ska höra av mig när du verkar ha väldigt lätt för att höra av dig till vissa andra? Tydligen. Jag orkar inte. 

Juste, jag röker fortfarande inte.

FIMPA

Kommer numera skriva mer i min nya blogg, som jag skapat eftersom jag fr.o.m. idag slutar röka. Läs den mer än gärna.

NUFIMPARJAG.devote.se

RSS 2.0