Come together

Nu har jag sett "låt den rätte komma in" på bio med älskling, och den var hur bra som helst! Den skulle troligtvis varit bättre om folk inte hade suttit & gnällt om att 12-årige Oskar i filmen va snorig. Som om man själv aldrig varit 12 och inte orkat bry sig om att man snorar?
Vi hade typ 5 pers bakom & 2 pers framför oss som bara tyckte att deras klädstil va så jävla rolig, och verkligen inte kunde sluta tjata om att han snorar. Plus att dom i början tyckte att vissa svenska namn som typ Hoyte var så otroligt roande så dom måste fylla hela biosalongen med garv. Mitt i filmen hör man också det dova ljudet av en mobil som ringer, och senare en smått irriterande sms-signal.
Om man nu ska hålla på att muppa sig när man ser en film, ladda ner den! Hur lätt som helst. Annars: Håll käften.

Nu har Victor åkt till Linköping, Mica ska bort ikväll så jag får väl bli liggandes hemma ensam och titta på nå värdelöst tv-program med chokladen i ena handen, & fjärrkontrollen i andra. Kul & göra på en fredagskväll när det är halloween.
Apropå det så skulle jag & 2 polare till buttericks idag, & det va en jävla kö, bara för att få komma in. Helt insane. Sen när man kommer in och går ner på nedervåningen känns det som att man är i en sillburk och den fuktiga luften håller på att kväva en.
Jag älskar att vara i stan.

Personality Crisis

"All about that Personality Crisis you got it while it was hot
But now frustration and heartache is what you got"

Frustrerande. Vuna människor som ser ut som fjortisar, när fjortisarna försöker se vuxna ut. Typ, kan inte alla växa upp?
Alla är nog fake, alla är nog rädda för allt. Rädda för att folk ska komma på dom. Men vad finns det att komma på egentligen? Att man är mänsklig? Att man inte alltid älskar livet, eller sig själv? Alla har inte ett världsabra självförtroende hela jävla tiden. Det GÅR inte. Även om det verkar så på vissa, men dom som verkar ha det där braiga självförtroendet hela jävla tiden, som verkligen visar det, är nog dom mest osäkra människorna. Enligt mig.

Jag är så trött på alla stora egon, som anser sig vara lite bättre, lite snyggare och lite mer värda. Vissa anser sig vara mer värda än denna jord. Är det så svårt att ge upp sin feta landrover för att jorden inte ska gå under? Tydligen. Puckade människor.
Visste du att det finns lika många bilar i Los Angeles som det finns människor i Sverige?

Läste en sånhär intervju med blondinbella som finns i varenda tidning, och hon sa att hon inte gillar att skriva om personliga saker, såsom henne första pojkvän (?). Är det bara jag eller.. är hon lite konstig? Om jag läser en blogg vill jag veta allt, alla snuskiga detaljer. För det är KUL. Mode är fan inte kul. Skit ner dig.


RSS 2.0