Bluhbluh

Snart nytt år. Jag har inte varit såhär lycklig på jättelänge. Känner mig sjukt taggad på livet, jag är singel igen och känner mig starkare än någonsin tror jag. Det var ett bra beslut, men lite jobbigt. Jag behöver klara mig ensam, hur i helvete ska det gå till? Kär i kärleken.
Iofs, har mina underbara vänner. Älskar er.

FAN VAD JAG MÅR BRA.
Nyårsfest imorgon, Testo Crew. I'm lovin' it. Jag, Sarah, Krullis och Laura kommer LÄTT vara snyggast där :DD Sjukt taggad på allt!

Att börja om.

Jag vet inte riktigt vad jag vill skriva. Kände bara för att klottra ner lite skit om allt möjligt, som vanligt.
Skulle du lyssn på min livshistoria? En historia om ingenting. Om något sorgligt, men som kanske inte är så sorgligt egentligen. Jag vet inte riktigt. Så kluven inför mitt egna liv och hur det har varit.
Jag vill så gärna berätta. Då skulle folk nog förstå varför jag är som jag är. Men ändå inte, för det är inte erfarenheterna i sig som har format mig. Utan det är hur jag har tolkat erfareheterna, och hur jag alltid gjort dom till något värre än vad det egentligen är i mitt egna huvud.
Jag vill bara att folk ska ha förståelse för det jag gör.
Jag älskar dig, men vad är egentligen att älska? En del av mig hatar dig. Så djupt, och önskar dig all smärta i världen. Den tar över lite.
Varför inte bara vara glad över det man har? Varför denna fruktansvärda rädslan för ensamhet, som egentligen inte alls är ensamhet? Jag är inte ensam, men ibland känns det som att jag har hela världen emot mig.

Kriget med mig själv - Thåström

X marks the spot.

Finns det en paus-knapp? Nä? Inte. Såklart.
KAN JAG SLUTA MÅ SÅHÄR SNART?

Rent frihetsberövande

Vi borde alla anmäla skolan för frihetsberövande för det här är fan inte okej. Läxor så det räcker och blir över.
Hade matteprov idag=dunderfailure. Försöker hålla modet uppe så att jag inte kreverar.

Mitt hopp om mänskligheten blir bara vagare. Där sitter hon, f12, och låtsas vara korkad för att hon fått uppfattningen om att det är coolt. Där sitter han, p13, och tror att det är häftigt att röka. Där sitter dom alla tillsammans, vår framtid, som tror att det är coolt att ge upp. Att skita fullständigt i det faktum att det är vi som ska ta över det här landet och på något jävla sätt lyckas upprätthålla den välfärd vi lever i. Ansvar är inte att börja röka som ung. Ansvar är inte att supa sig redlös varje helg. Ansvar är definitivt INTE att strunta i sin utbildning.
Samtidigt som de gett upp går alla runt och säger att dom ska bli rika. Jag frågar "hur?". Att dom inte vet, är deras otroligt "intelligenta" och ack så förutsägbara svar.

GET A GRIP! Dina föräldrar kommer inte ta hand om dig förevigt. Det löser sig inte.

RSS 2.0