GONNA FUCK UP YOUR EGO

Jag är väldigt arrrg. Varför vet jag inte. Eller jo, för att jag har blivit precis som jag var för 2-3 år sen. Förväntar mig inte att någon ska förstå vad jag menar. Men jag hatar att vara singel, för då blir jag såhär.
Åt helvete med dig förresten, du är ett drägg. Du vet vem du är, kanske. Tror inte ens att du läser det här.
I övrigt så vill jag klippa av mig håret, färga det i någon galen färg och hata mig själv lite mer för det. Blir så sjukt trött på mig själv ibland.

Jag har legat på spikmatta idag förresten! Det var väldigt skönt. Min rygg var inte så fin efteråt dock, det är väl förståeligt.
Men seriöst, jag måste rycka upp mig. Ska på grönan imorrn, då måste man vara glaaaaad.
Undrar om NÅGON skulle kunna få mig att le just nu i denna stund?
Skit ner dig.
Jag kom nyss på att min blogg suger. Hahaha.


Tiina hade tjejmiddag förra tisdagen (?) förresten, helt underbart! Mina vänner äger.
På bilden existerar min kusin Malin, sötaste Ella, finaste Sandra, BÄSTA Sofia <3 och Karate Kid!! A.k.a. Tiina :D


Turkey!

Nu är jag hemma från Turkiet också, efter en 2 veckors segling med min kompis Ella och hennes underbara familj. Det har varit helt underbart och jag har blivit superbrun, yay!
För att vara första gången jag seglat så gick det väldigt bra, fick stå vid rodret och sånt kul.
Bodrum var helt fantastiskt, kommer lägga in lite bilder längst ner. Vi var i Bodrum dom första tre dagarna innan vi seglade iväg. Var hos Lottas bästa kompis Suzi och hennes familj som har ett megahus med en megatomt där i Bodrum.

Det skönaste har varit att jag inte tänkt på mitt ex ett jävla piss nästan. Jag har inte velat att han ska höra av sig, och jag har inte velat höra av mig heller = SKÖNT. Jag blir ändå bara arg och ledsen varenda gång jag hör av mig eftersom han vägrar bete sig som min vän istället för mitt ex även fast det gått över en månad sen han gjorde slut med mig på typ det värsta sättet man kan.
Jag vill bara komma bort från den här ön så jag slipper veta att vi andas samma luft och bor ungefär 15 meter ifrån varandra. Kan han inte bara försvinna?
Killar har absolut ingen förmåga att känna sympati whatsoever. Förutom Ellas underbara lillebror Love som kommer göra någon tjej riktigt lycklig en dag. Han vet redan vid 14-års ålder att tjejen alltid har rätt i ett förhållande. Long live Love Ryberg!
Tillbaka till de flesta killars brist på sympati. Jag förstår inte vad problemet är egentligen. Är dom alla sociopater eller är det jag som är överkänslig? Vet förvisso att jag är överkänslig men efter ett 1,5 år långt förhållande borde man väl ändå ha lite respekt för den andra? Tydligen inte. Skiter i hur mycket han säger att han ångrar sättet han gjorde slut på. Det är fortfarande väldigt elakt och jag är fortfarande väldigt ilsken.
Måste verkligen komma bort från den här jävla ön. Hjälp mig?

Ikväll är det tjejmiddag hos Tiina! Ska över till henne vid 5 och hjälpa henne med Huli-Huli kycklingen! Ska bli hur nice som helst och då kommer jag säkert kunna koppla bort tankarna ett tag. Tills dess vill jag fortfarande dränka honom.


Turkiet! Dett är bara ett smakprov på alla underbara bilder jag tog. Bodrum var vackrast, Symi var sötast och Knidos var absolut häftigast.
Pytteliten del av deras enorma trädgård.Love och Ella :) Syskonen Vester & Vilde samt ElliotLite poesi i vackra BodrumHör hade vi seglat iväg och det var fight på bommen!På toppen av Rabbit Island, vattnet var så otroligt klart. Mellan ön och Gümüsluk ser man en gång under vattnet från gamla romartidenVi var på Knidos och gick bland ruinerna från romartiden. Här syns Apollos tempel, vilket bara är en liten del av allt det häftiga som fanns där. Gamla amfiteatern!Dockhusstaden på ön Symi i GreklandSöta syskonAlltsomallt var det helt otroligt underbart!

Hemma!

Har förvisso varit hemma från Borlänge och Peace and Love i snart en vecka, men jag har inte haft tid för datorn. Har slappat vid tv:n på grund av en dum förkylning. P&L var hur roligt som helst! Kan inte berätta alla detaljer men det var händelserikt och alla band var hur grymma som helst!!
Imorgon bär det av till Turkiet med Ella och hennes familj, segling i två veckor i medelhavet är ju aldrig fel.

Mer detaljer om allt finns på min bilddagbok för er som har den. Rattlesnake.bilddagboken.se. Dock måste man vara vän med mig där för att kunna gå in på den pga puckade människor som bara snor bilder annars.. Bajs på såna!

Trevlig sommar eller nåt!

RSS 2.0