Freak of nature

Idag känner jag mig.. tom. Och helt meningslös. Jag undrar varför jag existerar, om jag ens gör det. Visst känns det som att man egentligen inte finns ibland? Som om livet bara är ett enda stort skämt, man är någon datagjord skit som dom bara driver med. Så känns det nu, som om hela livet bara driver med mig.
Jag är så jävla trött på feelgood-skiten. Varför må så jävla bra hela tiden? Man måste få krevera och lägga ner ibland, sätta på musik och sluta finnas någon sekund. Det är nyttigt, men man ska inte göra det för ofta som jag just nu. Faktiskt, så är det precis som att äta godis.

Jag lyssnar efter regn  
Elektricitet i luften
& det var så längesen
att Jag glömt bort
hur det känns
att komma hem
Samlar tankar till försvar
på Min bäddade säng gör
Jag en plan
Med rakat huvud står
Jag klar på frivilliga ben
Vad var det?
Är det dags att ge sig av?

She's a Love Blonde

Jag ska permanenta håret! De du :D Dags för en fet förändring tycker jag. Jag tröttnar väldigt lätt på mitt utseende, det är så tråkigt. Kanske därför jag har haft allt från blått till orange hår? Jag älskar att experimentera, och tycker det är tråkigt med folk som inte gör det. Folk som inte vågar ta risker, som inte vågar göra bort sig och måste vara bäst hela tiden. Jag älskar att vara lite annorlunda även om jag också kämpar för att passa in ibland. Jag borde inte göra det, men jag passar hellre in än blir mobbad.
Jag har redan varit tillräckligt annorlunda för den här världen.

Generation Ex


Blueprint

"Every mans armor is borrowed and 10 sizes too big. And beneath it, he's naked and insecure and hoping you won't see"
- Norah Vincent

Ett sjukt bra citat. Norah Vincent är en kvinna som gjorde ett experiment, hon skulle vara man under en tid för att studera det manliga beteendet. Eftersom att jag är så jävla trött just nu så kommer jag inte ihåg allt men inte fan har jag nåt bättre för mig.
Vet ni vad hon kom fram till? Det här; "The behavior of a man or a woman, is something we learn, not a biological fate we have to succumb to."
Jag håller med faktiskt. Killar föds inte med världens största ego, eller sköld. Dom föds med exakt samma beteende som en flicka. Men skillnaden är att dom får lära sig att tuffa upp sig snabbare, det är dom som leker med bilar, robotar etc. Som Magnus Betnér säkert beskrev på ett tusen gånger bättre sätt än mig.
Såna här experiment kan vara kul, har lust att läsa hennes bok. Vad gör män egentligen? Vad pratar dom om egentligen? För jag tror inte att dom är så jävla tuffa trots allt, jag och alla andra brudar är minst lika tuffa.

Nu ska jag springa iväg till lidingöbanan och sen ska jag ha gympa. Döda mig?!


Jomen lite tuff är jag, som ett tufftuff tåg.

The original

Yey, studiedag. Förutom det att jag måste läsa ut min otroligt sega men braiga bok (mig äger ingen, Åsa linderborg) och sen skriva en bokrecension på typ 2 sidor. På datorn. Jävla skit. Det blir väl att sitta uppe jävligt länge för att sedan maila in den i sista sekund, 23:59.
Jag vill sova. Men jag blev väckt vid 7 imorse, och va vaken till typ 8 för min kära pojkvän skulle till skolan och min syster bara va tvungen att spruta parfym i hela rummet. Jag skulle skrikit på henne om jag inte va helt förlamad som jag brukar vara på morgonen. Men jag behövde väl bara tänka på min bok för att kunna somna om.

Vet ni vad? Jag älskar idol-Lars. Han är cool och originell, han lyfter hela programmet. Fine att han inte vill vinna, utan bara bli upptäckt, men varför är han kvar då om alla bara verkar klaga på honom? Folk tål inte lite originalitet, som typ Lars och Johan. Folk vill ha smörsång och sån skit. Men nej, jag tror faktiskt inte att varken Lars eller Johan kommer att vinna. Just för att dom inte kan smörsjunga och förföra brudar som typ blondinbella som verkligen inte vågar eller kan vara lite annorlunda nån gång ibland. Det kommer säkert sluta med att han den där jävla Robin B vinner. Fast jag hoppas på Robin E. Han är lite originell sisådära, och jävligt cool för den delen. Han sjunger ju inte som att han håller på att skita på sig iallafall.

RSS 2.0