Really?

Nu är det dags för den allra mest överskattade dagen i Sveriges historia. Valborg. Någon som ens vet vad man firar längre? Att bli full, vad fan har det med saken och göra? Eld & sprit är en bra mix tycker jag, som typ vitlök och vampyrer. Jag hatar att se små barn, jag ser dom som barn iallafall, dra runt och dricka häxblandning gjord på farsans rom och morsans vin bara för att uppleva något så extremt onödigt och pinsamt som en fylla. Ser ingen dessa stackars ungar som tror att livet handlar om sex, droger och cigaretter? Vi som är äldre borde ta mycket mer ansvar för våra handlingar, även vi som fortfarande tycker det är så otroligt spännande med sprit, och sluta uppmuntra små ungar till att dricka. 
Jag säger inte att jag själv inte uppskattar alkoholhaltiga drycker men man behöver inte överdriva. Det är knappt roligt längre. Vad har jag nu att se fram emot när jag fyller 18? Ingenting.
Var är föräldrarna?

För övrigt stinker mitt rum bränt hår efter en hård match med plattången. Kan permanenten försvinna snart?

Herr Gubbe!Herr Bulle!Raw
Jag älskar sommar.

Good God




Mmja, det där guitar hero world tour kan föra med sig mycket bra musik. Den här låten t.ex.

För tillfället tror jag att min skola bryter mot en massa regler men vad ska jag göra? Enligt dom har jag inget att säga till om, utan det är dom som sitter "högre upp" som bestämmer alla dessa nya korkade regler. Nästa vecka har jag tre prov, skulle haft fyra men min svenskalärare var lite snäll. Jag har egentligen inte så mycket koll på alla dessa regler som finns, men någonstans måste det ta stopp. Har hört att man bara får ha två prov i veckan, vissa säger fyra etc. etc.

Allt är bara väldigt förvirrande. Varför ska inte jag kunna säga till om något? Min mentor (och andra lärare) har stått och predikat om att vi kan påverka så otroligt mycket och att ja, nu ska vi ta chansen! Vad hände med det?
Jag är fullt medveten om att gymnasiet är och ska vara jobbigare än grundskolan o.s.v. men någonstans måste det finnas en gräns för vad de kan kräva av oss elever.
Största påverkan jag har haft på den där skolan är väl hemsidan som jag precis ska börja fixa lite med.
Halleluja.

Cablecar

Nu är det såhär: Jag hatar högtider för tillfället. Tror ni inte att jag, just idag, har lyckats få urinvägsinfektion för femtioelfte gången? Klart jag har. Och lika självklart som det så har läkarmottagningen i stadshuset stängt och husläkarjouren är full hela dagen. Hallå?! Jag pissar taggtråd här?! Kan dom inte bara ge mig antibiotika och låta mig gå?
Jag orkar iofs inte antibiotika en jävla gång till. Jag hatar dom tabletterna så mycket så jag vill typ ta livet av mig varje gång jag ser dom.
Jaja, ska väl ta en tur till neurologen och kolla mina njurar. Felet kan ligga där. Yeeey. Ska vi byta urinrör?!



Tog en promenad till min systers jobb i hettan. Kände mig som bacon i en stekhet stekpanna. Svettas? Jag? Nej aldrig.





Påsk!

Påsk = påskägg!! Jag & syster fick vårat efterlängtade guitar hero world tour av papi, och mamma gav oss varsitt kinderägg & tröja :D Tyvärr hade jag redan en sån tröja som hon gav mig, men jag älskar den ändå!

Motherfuckers :D

I'M GONE

Dra åt helvete alla era lyckliga jävlar som bara njuter och tar hela jävla tiden, men ger fan inte något tillbaka. Jag är så trött på dig just nu. Varför försöker du inte förstå? Varför vägrar du att hjälpa?

Ta mig härifrån för fan. Och ge mig något mot smärtan, och mitt självhat.

Bjärna = Björn?

Nu har jag fått nog. Jag har fått starkt bevis på att det inte bara är invandrare som våldtar det svenska språket, utan också svenskar! Visst, alla pratar med slangord o.s.v. men att skriva som man talar, t.ex. "å" istället för "och", där går min gräns. Att utan en enda punkt eller ett enda kommatecken kunna skriva ner allt man har gjort under en dag är helt absurt. Självklart kan felstavningen bero på dyslexi, men det jag nyss har upplevt är.. Det är inte dyslexi.. Men något annat hemskt, sjukdomsliknande...
Jag stavar inte rätt hela tiden, men jag skriver iallafall inte en sådan här mening: "efter det åkte jag till skärsätra gården för att träffa linus va inte så mycket med han där men det va massa annat roligt folk där jonthe ifrån klassen min lille bror lite åtta gluttare ifrån min gamla skola och alla ur jobbiga små fjortis sjuor!"

Var är vi  påväg?!

Picture this!

Nu är det allt på gång! Här på Lidingö har vi fått 13 grader i skuggan och själv ska jag snart ut med Sandra och köpa mig lite glass, råder alla andra med bra väder att göra detsamma. Man kan ju inte sitta hemma nu när lyckan äntligen knackar på dörren. Fan vad jag har saknat den! Kom igen nu sommar, ge inte upp.

Snart kan vi bada Sofia :D <3

Layla



Oh herrejävlar vilken bra låt det här är.

REINVENTION

Teknik människa samhälle är den värsta, men ändå mest intressanta, kursen som existerar för tillfället. Samhällskursen är en barnlek jämfört med det här! Någon annan som vet vad "taylorismen" är?
I övrigt har jag fortfarande miljarder läxor, men så blir det när man varit sjuk. Som ett hårt slag på bävern, javisst.
Sitter och återupptäcker Blondie som är underbara. Tack vare den dumma Ipred-lagen måste jag börja köpa skivor som jag absolut inte har råd med egentligen. Bjud in mig till spotify någon? Tänkte köpa Eat to the beat skivan med Blondie, som innehåller den här braiga låten nedan. Btw, Är det bara jag som tycker att hon och MIchelle Pfeiffer är en smula lika?

RSS 2.0