Pull the strings

Jag orkar inte skolan längre, dom typ vill att jag ska ta självmord eller åtminstone få magkatarr. Såhär känner jag inför det: DGAGDKBADKJGAEB YGAJ V!!!! HDADLNAL!111111!!!!!!!ettettettettettett

Nu fick vi det avklarat, jag vill dessutom strypa vissa personer som inte verkar ha någon hjärna överhuvudtaget, utan bara irriterar mig lika mycket som en flugjävel på sommaren.
Men nu ska jag vara lite lycklig, vi får en ny matte/naturkunskapslärare på måndag, tack gode gud. Nu slipper vi den äckliga, obscena, svettäckel lukten och dallrande fettet från vår nuvarande lärare. Den nya läraren är norrlänning, och jag hoppas han kan lite om att hjälpa till & förklara så man förstår.
Känns inte som jag har nåt annat att se fram emot. Eller jo! På fredag har jag & Victor varit tillsammans i 14 månader. Det är värsta mycket. Älskar honom mer än.. jaa.. finns inga ord <3<3

Matteprov på torsdag. Någon som kan förklara hur man gör med ekvationer med nämnare? Snälla..? Var en vän...?
Nähäpp.


r3t4rd H4xx0r

typ, jag

Hårmousse och grodlår

Skola, jobbiga människor och otåliga jag.
Får väl försöka vara glad iallafall, bara det att jag har en tendens att bli skitsur i skolan. Mmjaja.
Jag & min syster var och simmade igår, känner mig hur duktig som helst, även om det bara var 16 längder men vi kom inte dit förrän en kvart innan stängning, bra där! Skitsamma. Vi hade varit på middag hos Victor & hans mamma med pappa så det är lugnt. Nästa måndag blir det ändring.
CIAO!

Let There Be Rock

Jag har komit på ett lite roligt fenomen, dom flesta killarna ser ut som att dom håller på att skita på sig på sina egobilder. Väldigt underhållande.

Sen har jag kommit på att det är jävligt dumt att bruden i kellog's reklamen (den om att frukostätare har lägre BMI) är väldigt smal & fit. Varför tar dom en sån människa? Dom kunde åtminstone tagit någon som va lite mullig iallafall. Sånt där irriterar skiten ur mig. För att, varför i helvete skulle hon på reklamen behöva ha lägre BMI när det redan ser ut som att hon har typ 17?
Jag hatar media.

Frederick

Cover my spirit, are you ready? Let's go.
- Patti Smith - Frederick

Det är helt onaturligt att vara uppe såhär tidigt. Jag börjar idag, när alla andra börjar antingen imorn eller på måndag. Snacka om ett grovt slag på bävern. Jag ser inte fram emot skolan. Överhuvudtaget. Faktiskt kan den trycka upp sig nånstans där solen inte skiner.

Mitt morgonhumör äger.

Grått nytt Hår

Som man säger i branschen. Jag hade ett underbart nyårsfirande med mina närmsta polare och min pojkvän, sjukt mysigt. Jag skulle kunna fråga vad ni gjorde på nyår, och låtsas bry mig som typ kissie, men eftersom att jag inte bryr mig så tänker jag inte fråga. No offence.
Apropå mysigt kom jag och Victor hem från Västerås idag. Där borta är det alltid myshetsfaktor 1000, men tyvärr ligger tråkhetsfaktorn på samma nivå mesta av tiden. Kanske är för att jag är så sjukt negativ när jag är sådär irriterad som jag har en tendens att bli? Skitsamma. Jag försökte mig på att spela yatzy utan att bli sur om jag förlorade. Hahaha.. Som om det skulle gå.

Livet börjar återgå till det normala nu, på onsdag börjar skolan. Fuck.

RSS 2.0