Sade

En av världens sorgligaste skivor är nog Sade lovers rock. Hennes röst är lika len som silke mot huden, köp skivan vetja. Eller ladda ner om ni nu föredrar det.

Just nu ligger världens sötaste människa i min säng och är sjuk. Snart ska vi dra iväg till Örebro och.. jaa... göra det vi nu ska göra. På tisdag blir det shopping för fulla muggar, ja fyfan! Jag har värsta cashflow. Mmmraowr.
 
Jag bara önskar att vi inte sitter i familjevagnen. För där tror föräldrarna att det är heeelt okej att barnen skriker, det är ju en familjevagn, right? Jag vill inte heller sitta i den tysta avdelningen iochmed att jag fått en iPod, då vill jag fan lyssna på musik. Så snälla barmhärtige människa där uppe, hjälp mig?!
Jag är lite motsägelsefull, hela tiden när det gäller det mesta faktiskt. Jobbigt.

Carola sings botox

Det var ju en väldigt trevlig jul man hade med vuxna som dricker sig lite glada i hågen och kortspel, där jag självklart spöar alla. Ibland.. Kanske inte. Sen hade vi självklart Carola på repeat hela jävla kvällen så mina öron fick lida. Hon borde göra en låt där hon sjunger om sin kärlek till botox. Kristna fundamentalist som uppfattat allt fel. Är det bara jag eller är hon lite motsägelsefull? Undrar om Gud nu ville att alla ska använda botox, han kanske bara sitter där i himlen och runkar. Men jag vet ju ingenting om det, dessutom tror jag inte på gubbjäveln. (No offence alla troende).
Snart ska jag fira igen med min kära mor och mormor etc :) Det ska bli mys.

Igår svängde jag och Victor förbi hans bror på odenplan för att fira lite jul typ. Det jag tyckte var lite konstigt var väl att Victor inte fick några julklappar. Cheap bastards. Annars var det jättemysigt. Victor fick iallafall en till julklapp av mig och jag en till av honom. Han fick världens hetaste Led Zeppelin tröja och jag fick en av världens bästa skivor, nämligen The Essential Janis Joplin. Hon är bara för cool. Varför har inte jag en sån cool röst?

Lyssna bara!



Och ja, jag har precis kommit på hur fan man lägger in youtube klipp. Och ja, ni har rätt, jag ska fan tortera er.

GOD JUL

Som man säger i branschen. Snart är det dags att kolla på världens mest uttjatade grej på tv, på världens mest överskattade högtid. Alkisarna super, de medelmåttiga stressar och överklassen hade allt klart första advent.
Själv mår jag bra förutom min hosta, som irriterar skiten ur både mig och min omgivning. Jag och min syster var inne på fältöversten och köpte dom sista julklapparna idag, på julafton. Haha.
Skulle köpa julklapp till Victor bl.a. och kassörskan tog ca 20 minuter på sig att ta betalt, vika, slå in och lägga presenten i ett påshelvete. Sjukt inkompetenta, och otrevliga, människor i kassan. Plus att en kärring trängde sig framför mig i kön, men eftersom det är jul så ooorkar jag inte bry mig och bara ler så mungiporna spricker. Sen glömde denne inkompetenta kassörska att det var ett larm på en av hennes varor så att det tjuter när hon går ut, sen hittar dom inte larmet på en sisådära  5 minuter. Skjut mig.

Annars är julen underbar. Har fått en ny, men likadan, mobil eftersom att min är lika bombad som beirut. Fast den var i nya skitsnygga färger iallafall. Den är jag mest lycklig över just nu. Har fått en massa andra småpresenter också, orka rabbla upp alla? Det vankas ju mer presenter...

Haha, god cynisk jul på er alla


Håll käften

Måste ses. Bara för att Kents låtar äger skiten ur alla andras och jag blir otroligt tårögd när jag ser den här. Detta är alltså friends nya reklamfilm om mobbning. Kent-låten går att ladda ner på kent.nu och den är så otroligt jävla sjukt bra, spelades in 1-2 december i år.


This shit is bananas

Det är 2 dagar kvar till jul, och jag är inte fattig! Har lust att köpa något litet till mig själv, men jag vågar inte för när jag väl gör det är jag lycklig i 2 nanosekunder som sedan följs av total ångest över att jag skämmer bort mig själv. Jag är väl lite udda antar jag.
Det suger totalt att jag inte kan vara med på min polares tjejmiddag på nyår för att jag och Victor ska äta middag hemma med mamma, Mica, Fia, Magnus, Tomas och kanske någon mer. Helt random, men det blir säkert skitgod mat eftersom Fias snubbe Magnus är kock. Moahahaha.
Självklart ska jag vara med alla andra på kvällen, och leka lite med intimkorten jag köpte på designtorget igår, fan va roligt det kommer bli! Längtar till nyår.
Min förkylning har börjat lindras, tack gud för echinagard. Nu slipper jag vara snigel!

Jag känner mig lite nere, julen känns inte speciell någonstans nu. Det har blivit så.. fel. Erase christmas! Snälla? Det känns som att fylla år igen och få dom där "fina" stickade tröjorna man alltid får av farmor.. Bespara mig lidandet. Jag tror faktiskt jag överlever tills min nästa födelsedag. Det som blir bättre och bättre för varje år är fan nyår.
Allt annat är överskattat.

Moahahha

Sniglar och allmänt slem

En förkylning är på g och livet är underbart. Ska snart dra ut med Victor och träffa lite polers. Söndagar brukar suga men idag har jag haft det bra om man bortser från förkylningen, haha. När jag va uppe hos mamsen en sväng hade jag fått ett premium på 500 kronor av min snälla halvmorfar för att:
-Jag är så duktig i skolan
-Jag sjunger, och gör det bra
-Är beredd att försvara Axel
Sen kommer jag inte ihåg om det var något mer men bara det där är underbart att höra. Han är så snäll. Senare bar det av till stan med Sandra, Mica och Victor som smög iväg och köpte en julklapp till mig (som jag kanske får öppna idag :D). Lånade 300 kronor till min syster för hon skulle köpa typ världens snyggaste stövlar, som jag får låna ofc!

Annars så stör jag mig på folk som tvunget ska tränga sig in i tunnelbanan när folk fortfarande är påväg ut. Vad vill dom? Typ, sitta ner. Men det får dom fan göra ändå, jag förstår inte meningen med att göra omgivningen pissed off. Plus att det är ofta unga som ska tränga sig förbi gamla tanter & gubbar som är påväg ut. Tycker så synd om dom små söta. Självklart är det vuxna som gör preciiis samma sak.
Jag har också lagt märke till att framförallt vuxna gillar att sätta sig på sätet längst ut när det finns en plats ledig längst in, så att man måste tränga sig förbi och be dom flytta på väskan när man vill sitta ner mitt i rusningstrafiken.
Det är faktiskt inte bara unga som gör fel i tunnelbanan & på bussarna. Jag tar alltid bort min väska när folk går på. men inte fan gör dom vuxna som jag ser det.

Raaw?


Heart Of Gold...

..är en av världens bästa låtar av Neil Young. Sitter här med min gitarr och försöker desperat lära mig, har hittils lärt mig.. tre låtar? Med max 4 ackord i varje haha, men jag har lärt mig Helpless iallafall som också är en av världens bästa låtar, självklart med Neil Young.
Tur att man har långa fingrar så att man iallafall kan ta ett ackord. Ibland blir jag så arg för att jag inte spelar så ofta som jag borde när jag väl fått en jävla fender, sen när jag försöker får jag ångest för att jag inte kan. Ond cirkel? Ja.

Nej, nu ska jag kolla läget med silverfiskarna i badrummet och raka bort pälsen jag har på min kropp. Fyfan.
Förresten är jag lycklig för jag fick MVG i både datakunskap och bild & form :D

jtjktjx



Back to basics. Jag tänker erkänna att blondinbellas blogg har gått från att vara typ kissie liknande till en hyfsat bra blogg. Inte världens mest intressanta men vafan, är min intressant på nåt sätt eller?
Grattis Blondinbella. Kissie är fortfarande ett problem, tror jag ska gå på hennes fest. NOT?!? Haha. Vilken låg människa.

THE SUPREMES

Först och främst vill jag bara göra lite reklam för den roligaste bloggen ni kommer läsa - någonsin, nämligen drauppbyxorna.blogg.se, den skrivs av skönaste brudarna i gångsätra. Dvs min syster och hennes polare.

Jag tänkte inom en snar framtid skaffa mig ett liv men tills dess sitter jag här och väntar på att jultomten ska komma med mina klappar. Mjuka paket med daggmaskar i loooove.
Lite kaffe på det så är julstämningen susen. Pepparkakorna vi bakade hos farmor i helgen smakar bajs och jag vill bara kräkas. Mmmmmmotherfucker.

Julklapps inköp idag, DILDOS TILL ALLA! Det är det enda jag avslöjar iallafall. Däremot har jag köpt världens snyggaste, sexigaste och häftigaste klänning till mig själv. Mohahaha.
Ångest?!

Om..

Om det nu var så, att jag dog. Undrar vad fan folk skulle göra. Skulle vissa verkligen bara skratta, som man själv kan skämta om att man ska göra när ens ärkefiende dör? Är jag någons ärkefiende? Isåfall, står jag den personen nära? Så jävla många frågor, så lite svar. Vad händer när man dör, vilken religion har rätt, eller är allt bara skit? Allt det som skapat krig och ofredande, är det bara skitsnack, som man bara kommer att inse när döden knackat på?
Mycket att fundera på. Själv har jag så jävla lite tid just nu. Skola, skola, skola och åter igen skola. Allt och alla går mig på nerverna och jag önskar att jag kunde göra något åt mitt hemska temperament som plågar dom jag älskar mest här i världen. Jag önskar att jag kunde sluta skada både mig själv och andra på det sätt jag gör.
Men vet ni vad jag önskar mest? Att få vara lycklig, totalt jävla lycklig en hel dag. Utan abstinens, ångest eller irritation. Utan att behöva känna mig som en tickande bomb, som snart exploderar för att förstöra allt i min närhet. Alla de jag älskar, och litar på. Alla som någonsin funnits där. Jag är så jävla rädd. Men vad ska man göra? Jag är inte en sån som gillar att erkänna att jag har problem, men jag har ett problem som jag haft alldeles för länge. Och jag vill, lika mycket som ni, veta vad fan det är för nåt.

Nu har ni hört det mesta. grattis.

hdhsdzgbsd

RSS 2.0