GOD JUL

Som man säger i branschen. Snart är det dags att kolla på världens mest uttjatade grej på tv, på världens mest överskattade högtid. Alkisarna super, de medelmåttiga stressar och överklassen hade allt klart första advent.
Själv mår jag bra förutom min hosta, som irriterar skiten ur både mig och min omgivning. Jag och min syster var inne på fältöversten och köpte dom sista julklapparna idag, på julafton. Haha.
Skulle köpa julklapp till Victor bl.a. och kassörskan tog ca 20 minuter på sig att ta betalt, vika, slå in och lägga presenten i ett påshelvete. Sjukt inkompetenta, och otrevliga, människor i kassan. Plus att en kärring trängde sig framför mig i kön, men eftersom det är jul så ooorkar jag inte bry mig och bara ler så mungiporna spricker. Sen glömde denne inkompetenta kassörska att det var ett larm på en av hennes varor så att det tjuter när hon går ut, sen hittar dom inte larmet på en sisådära  5 minuter. Skjut mig.

Annars är julen underbar. Har fått en ny, men likadan, mobil eftersom att min är lika bombad som beirut. Fast den var i nya skitsnygga färger iallafall. Den är jag mest lycklig över just nu. Har fått en massa andra småpresenter också, orka rabbla upp alla? Det vankas ju mer presenter...

Haha, god cynisk jul på er alla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0