Sandstorm

Dags för mitt årliga blogginlägg.. TYP. Sandra klagar ju på att jag aldrig skriver :D

Så, HEJ PÅ ER. Klockan är lite för mycket och jag ska väl kasta mig i säng snart. Först ska jag lätta mitt hjärta! Wuhu! Grattis till er alla som läser detta underbara blogginlägg.
På kort tid har jag lyckats bli utbränd, kär och kunnat återhämta mig. Inte från kärleken, alla vet väl att det är en obotlig sjukdom. Men utbränd blev jag, nästan så att jag blev till kol. Skämt åsido. Det var väl inte det roligaste jag varit med om.


Jag pratar fortfarande inte med Per och Daniela. Jag har släppt det dock, frågan är om de har gjort detsamma. För mig kvittar det just nu, jag vet att jag klarar mig ändå. Det är inte farligt att släppa taget ibland.
Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt. So, dom får väl fortsätta bara vara mänskliga. _Couldn't care less_.


Eh.. Vad mer.. Förgiftad av kärlek har jag blivit. Fancy. Men det är ingenting jag tänker besvära er med. Jag menar, vem behöver uppdatera sin status på facebook dagligen bara för att alla ska få veta hur mycket man älskar någon? Det är ju bara löjligt.


Fortfarande rätt likgiltig inför livet och allt det för med sig. Men det löser sig nog. Jag har börjat kunna ta lättare på allt sånt där. Har 3 veckors slapp praktik framför mig så atteeeh. Jag har tid att leva. Att andas. ÄNTLIGEN.
Ska till Köpenhamn och se Headhunterz! Awesooome! Har planerat hela sommaren och har räknat ut att jag kommer spendera minst... 5000? Men det är sjukt värt.
Den här sommaren kommer bli den bästa i hela mitt liv.


1a maj - Eckerölinjen!
13e maj - KÖPENHAMN, HEADHUNTERZ <3
25e maj - TATUERING
12 - 16e juni - Bo ensam
16 - 23e juni - Spanien!
26(?) - 2 juli - Peace & love!
Okänt datum i augusti - DECIBELL! <3

RSS 2.0