Ensammast i Sverige

"VM i att hålla färgen. Tyck synd om mig, jag är ensammast i Sverige"

Varför kan vi tjejer inte vara lite mer lika killar? Dom går rakt på sak, tycker dom att någon är dum i huvudet så säger dom det till den personen. Och det är just det jag menar. Vi brudar är så jävla lömska, och framförallt fega. Istället för att säga våra åsikter till varandra så går vi istället och snackar skit om personer.
Som t.ex. en av mina gamla polare, hon gick runt och sa att jag ljög bl.a (vilket jag aldrig brukar göra) och då frågade jag henne varför, hennes svar va; "jag vet inte". Hur fan kan man inte veta? Ett av världens små mysteruim. Varför ska man gå runt och ljuga om människor, speciellt ens vänner? Ljug inte om andra, jag tycker faktiskt att alla förtjänar den respekten.
Men vissa har ju problem och kan inte sluta spy ut kopiösa mängder lögner. Dom får väl skylla sig själva när ingen orkar med dom längre, dom kommer att bli ensamma. That's a fact. Det gäller bara att alla säger ifrån, tillskillnad från nu. Jag är den enda som faktiskt har sagt ifrån på riktigt tror jag. Vilket är lika med att jag blir den som är utanför och den dom snackar skit om. Säg ifrån för i helvete.

Är jag den enda som aldrig förstår?

Waiting for my real life to begin

Jag börjar om med den här bloggen. Orkar inte. Den här gången ska jag börja med en liten presentation av mig själv. Jag är en liten lidingöfjant på 15 höstar. Jag har ett självdestruktivt förflutet och detta har medfört att jag uppskattar vissa saker lite mer. Jag har väl en liten identitetskris men försöker go with the flow. Försöka vara lite halvoriginell, eller nåt sånt. Lyckas väl kanske inte så bra, men det går framåt. Har väldigt starka åsikter om vissa saker, men jag lyssnar gärna på andras åsikter och tycker inte att folk är korkade pga av deras åsikter. Förutom om det gäller att Hitler gjorde bra saker, för det är ju en riktigt korkad åsikt.
Jag har underbara vänner, och en underbar pojkvän. Jag är rädd för att bli ensam, men vem är inte det? Därför försöker jag iallafall vara en jävligt bra polare, även om det går snett ibland. Men ingen är perfekt. 
Jag är också rädd för framtiden och tror konstant att jag kommer misslyckas med allt och sluta i en soptunna på söder. Dumt att tänka så men jag kan inte göra något åt saken. Planerar att bli arkitekt och ska börja på Liber Hermods Construction College i Stadshagen nu i höst.
There you have it. Suck on it.

Fucktard

Precis. Välkommen


RSS 2.0