Sunshine

Oj, gick upp lite tidigt. Men jag börjar gymnasiet idag och håller på att skita på mig av nervositet. Var på mentorssamtal igår och fick reda på att det finns en grupp på facebook som heter "construction college", och eftersom jag är typ en av dom få ungdomar som bojkottar facebook så.. kommer jag bli råmobbad och umgås med nördar som aldrig ens hört talas om facebook men vet allt om zelda, cs och world of warcraft. Dom är säkert råtända på lunarstorm.
För att sätta en liten prick över i:et så är jag självklart sjuk. Jag är den där personen som alla störde sig på i klassrummet när dom var unga, den där som alltid satt och var sjuk och mitt i den tysta läsningen fick världens hostattack. That's me in a box.

Låt inte andra ta kontrollen över dig och det du gör.

4 non blondes

Fan va löjligt att jag inte tar bort den här bloggen. Men jag vet ju att jag kommer göra en ny, för att sen aldrig skriva som vanligt. Värsta dilemmat. Eller?
Börjat gymnasiet på tisdag och jag kommer dö troligtvis. Nejmen nästan. Nya människor + blyga lilla jag = dålig kombination. Ska gå arkitektur & design på liber hermods construction college. Ny skola i stadshagen, blir säkert skitbra.

bajs, nu fick jag bråttom. CIAO

RSS 2.0